ARTICOLE

joi, 10 ianuarie 2008

Autor Necunoscut in ADEVARUL


O emisiune cu „Autor necunoscut”
un articol de Badea Evelyn
"Autor necunoscut" este noua emisiune a Antenei 1 care a debutat aseară şi care îşi propune un obiectiv ambiţios: pe lângă prezentarea unor cazuri reale, care nu şi-au găsit rezolvarea până în acest moment, show-ul are misiunea să conştientizeze că orice informaţie pe care oamenii o deţin şi este furnizată chiar şi acum, la luni sau ani de când evenimentul a avut loc, poate fi de ajutor în rezolvarea unor dosare pe care s-a aşternut praful.
"Prin informaţiile pe care le prezentăm în cadrul emisiunii, încercăm să facem telespectatorii să încerce să prevină să se ajungă în situaţii similare, care să ducă la un nume într-un dosar cu autor necunoscut în fişetele poliţiei", spune jurnalistul de investigaţie al Observatorului şi prezentatorul acestei emisiuni, Cristian Botez.
Emisiunea "Autor necunoscut" nu îşi propune să tragă la răspundere autorităţile, însă, de cele mai multe ori, din cauza faptului că oamenii nu merg să declare ceea ce văd, poliţia nu poate să soluţioneze cazurile. În fiecare ediţie "Autor necunoscut" se vor trata trei cazuri diferite cărora nu li s-a găsit până acum nicio rezolvare.
Pentru fiecare caz va exista o discuţie în platoul emisiunii între un invitat care are legătură cu dosarul prezentat şi prezentatorul emisiunii, Cristian Botez, jurnalist de investigaţii de peste 17 ani, care a lucrat ca reporter special atât în mari redacţii de ziar, cât şi în televiziuni. El a terminat Şcoala Naţională de Detectivi Particulari, a urmat cursuri de jurnalişti pentru zone de război. (Evelyn Badea)


Niciun comentariu: