ARTICOLE

vineri, 20 iulie 2007

Psst! Ia fii atent!

Acesta esta un text test.
Pentru început, să facem cunoştinţă.
Mda… Sunt Cristian Botez şi în seara acesta voi interpreta… Nu nu voi interpreta nimic! :) Aşadar, ce spuneam? Aa, sunt Cristian Botez, ziarist vechi, bătrân (hm!), sau puriu, cum spun unii (Burcioiule, vezi că te-am băgat în seamă! Să mă cinsteşti!). 18 ani de presă, o perioadă nebună, zbuciumată, dar at de frumoasă.
O să vă povestesc, aşa, din când în când, tot de felul de chestii haioase. Poveşti neştiute sau, mai bine zis, prea puţin ştiute, din culisele vieţi de radacţie. din ziarele, radioruile ori televiziunile prin care am trecut. O mulţime de istorii simpatice, pline de haz, dar unele cu iz de dramă. Fără “chiloţării”, însă, fără răzbunări sau vorbe grele. In fine…
O să aflaţi, un exemplu dat la întâmplare, care este misterul petei de un metru pătrat de lângă uşa biroului lui Cristoiu (prin 1996) şi tot cam de atunci, ce era cu urmele de paşi (numai piciorul stâng!!) de var din redacţia EVZ şi care a fost rolul lui Christian Levant (acum la Adevărul) în treaba asta… Sau, că tot vorbim de Cristoiu, de ce i se spunea Jack!
Credeţi-mă, am ce povesti. Poveşti despre Cistian Burcioiu, Bogdan, Costea, Andrei Dumitru, Gabriel Rusu, Cornel Nistorescu, Daniel Capatos, Cosmin Barbu, Simona Ionescu, Petre Mihai Bacanu, Sorin Roşca Stănescu, Lucian Mătchescu, Alecu Racoviceanu, Igor Drag, Adrian Stoica, Adrian Bărbulescu, Gabriel Rusu, Valentin Leahu ş.a. Poveşti cu flori…filme…fete sau… OK! Vă garantez distracţie, dar nu numai.
Voi fi “la zi” cu tot felul de evenimente care ne ARD…Sociale, politice, mondene sportive, din mass-media etc. Şi, uneori, de ce nu, eseuri, versuri, topuri, fotografii varia alea-alea.
Şi, desigur, aştept reacţii, comentarii…mă rog…socializare şi băgare în seamă…
Vă pup, vă aştept şi vă respect.

Un comentariu:

Cosmin spunea...

multumesc pentru nominalizare. ramai acelasi ziarist misto, pasionat si nebun. cosmin barbu